Hotelkamer verhuren - Overnachting aanbieden

Heb jij een eigen hotel? Wil jij ook jouw hotelkamers ook op een eenvoudige en goedkope manier onder de aandacht brengen van een groot publiek en verhuren? Dan ben je op hotel-boeken.nl op precies de juiste plek! Maak eenvoudig een account aan en start direct met het aanbieden van jouw hotelkamers. Heel gemakkelijk en snel. En dat voor nog geen € 0,33 per dag! Zonder commissies, zonder andere bijkomende kosten. Altijd een vaste lage prijs. Op hotel-boeken.nl betaal je altijd slechts een vast bedrag van slechts € 119,00 per jaar en geen cent meer.

Account aanmaken

Klik op Account aanmaken om direct jouw account aan te maken. Na het inloggen kun je direct beginnen met het aanmaken van je eigen advertenties en direct beginnen met het aanbieden van jouw hotelkamers. Tip: maak jouw advertenties zo compleet mogelijk, vul alles zo volledig en uitgebreid mogelijk in om de kans op succes te vergroten! Vergeet ook niet om jouw contactgegevens in te vullen, zodat bezoekers direct rechtstreeks contact met jou of je hotel op kunnen nemen.

Heb je een eigen website?

Ben je in het bezit van een eigen website en kunnen bezoekers op jouw website een hotelkamer boeken? Geen enkel probleem! Bij de advertenties op hotel-boeken.nl kun je jouw eigen website koppelen, zodat bezoekers vanuit de advertenties rechtstreeks op jouw website uitkomen en direct op jouw eigen website een hotelkamer kunnen boeken. Uiteraard zonder dat wij daar extra kosten of commissies voor in rekening brengen. Je betaalt altijd alleen het vaste lage bedrag van slechts € 119,00 per jaar!