Account aanmaken voor hoteleigenaren

Heb jij een eigen hotel en wil jij jouw hotelkamer(s) verhuren? Meld je dan nu aan voor een account op hotel-boeken.nl en breng direct jouw kamer of kamers onder de aandacht bij iedereen die op zoek is naar een hotelkamer. Voor slechts € 49,95 per jaar, dat is nog geen € 0,14 per dag, kun jij jouw hotel op onze website plaatsen. Altijd een vast bedrag, zonder bijkomende kosten, zonder bijkomende commissies.

Hoe werkt het?

Wil jij jouw hotel plaatsen op onze website, dan heb je een account nodig. Klik op de knop Ik wil een account aanmaken en je kunt direct jouw account aanmaken. Voor slechts € 49,95 per jaar, dat komt overeen met nog geen € 0,14 per dag, heb je al een account. Dit betreft een vast bedrag per jaar, zonder verdere bijkomende kosten, ongeacht het aantal kamers dat je verhuurd. Er worden ook geen boekingskosten of andere commissies berekend als jij een hotelkamer via onze website verhuurd. Door dit vaste, lage bedrag is het een laagdrempelige en bovenal zeer goedkope manier om jouw hotelkamers aan te bieden en op een eenvoudige manier jouw doelgroep te bereiken. Maak daarom vandaag nog een account aan op hotel-boeken.nl. Dat is nog eens zorgeloos geld verdienen.

Kort samengevat:

  • Vast laag bedrag per jaar (€ 49,95)
  • Geen bijkomende kosten
  • Geen commissies, ongeacht het aantal kamers dat je verhuurd
  • Onbeperkt aanbod
Na het aanmaken van jouw account klik je op Inloggen bovenaan de website, vul je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in en je kunt direct beginnen met het plaatsen van jouw hotel op hotel-boeken.nl. Nadat je bent ingelogd kun je direct zelf een advertentie maken. Vul alle gegevens in en verstuur de advertentie, zodat het op onze website geplaatst wordt. Je hebt dus jouw advertentie volledig zelf in eigen beheer. Heel gemakkelijk en snel.

Overtuigd? Maak dan snel een account aan!

Ben je overtuigd van alle voordelen van het aanbieden van jouw hotel op hotel-boeken.nl en het gemak waarmee je zelf een advertentie kunt aanmaken en beheren? Wacht dan niet langer en start direct met het aanmaken van jouw account. Druk op onderstaande rode knop, maak voor het vaste bedrag van slechts € 49,95 per jaar een account aan en plaats direct jouw advertentie.

Maak een account aan voor slechts €49,95